Snart går flyttlasset

Morsning bloggen! Inte långt kvar tills fredagen är här och det är något som jag ser väldigt mycket framemot, speciellt med tanke på att flyttlasset går på lördag från Bromma till Solna. Det har varit en fin tid i Bromma men nu är det dags att vända blad och påbörja ett nytt kapitel, den här gången i en större lägenhet centralt i Solna. Jag har förberett nästan allting utom en sak och det är att ringa flyttstäd. Kläder och större delen av inredning är nedplockat, de flesta möblerna har blivit nermonterade och det är inte mycket till porslin som står framme. Ett glas, en tallrik och några bestick tillsammans med stekpanna samt kastrull är allt som står framme i köket. Resten ligger nedpackat och köksbordet är ihop fällt. I vardagsrummet så är det bara soffan och teven som står framme medans det endast finns en säng i sovrummet. Den här gången känner jag verkligen att jag är ute i god tid, vilket är en stor skillnad från när jag flyttade till Bromma för några år sedan. Då var det hela havet stormar under helgen som jag flyttade, med nöd och näppe han jag tömma lägenheten innan flyttstäd kom dit. Det scenariot vill jag inte ska återupprepas så därför började jag packa ner allting i tid så att när lördagen kommer är det bara att lasta ut allting och transportera det. Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska boka flyttstäd redan tills lördag eftermiddag eller om jag ska göra det söndag. På ett sätt hade det varit skönt att få allting överstökat på samma dag men samtidigt kan det vara bra att ha några timmar till godo om det uppstår några problem. Nycklarna till lägenheten ska lämnas in på måndag så det är väldigt lugnt på den fronten.